Csemegekukorica export Csemegekukorica export
Termék Szezon Fajta info Csomagolás Méret

Csemegekukorica

06.25. - 08.25.

Dessert 75

Csemegekukorica - Dessert 75
Dessert 75
Ugyan, már létezik néhány nappal rövidebb tenyészidejű szuperédes csemegekukorica, de ez a fajta az, amelyik méretben, megjelenésben minden piacon értékesíthető. Megbízhatóan hozza a 280 gr-os minimum súlyt és a 14-soros csővastagságot.

Signet F1

Csemegekukorica - Signet F1
Signet F1
Az egyik legjobb, Magyarországon is bevált szuperédes fajta. Július elejére ütemezhető, nagyon szép csőformájú, apró szemű hibrid, amely 20-21 cm-es csőhosszal, jó csővégi berakódással tűnik ki.

Sheba F1

Csemegekukorica - Sheba F1
Sheba F1
Már több éve bizonyított középérésű fajta, aranysárga szemekkel, 20-21 cm-es csőhosszal és minimum 16-soros csővastagsággal. A Sheba F1 csemegekukorica, kiválóan megfelel a nyári, július közepétől esedékes exportértékesítésre.

- 30 db/müa.
  rekesz
- 30 db/karton
- 1000 db/
  Tartályláda
280 - 400 g

Magyarország a legnagyobb európai csemegekukorica termelő és exportőr, megelőzve Franciaországot és Lengyelországot. A termés időzítése (június vége - augusztus közepe) alkalmas az európai közép-késő nyári, ún.grillezési kereslet kielégítésére. A Garten Kft a legjobb termelők kiválasztásával, a gondos árukikészítéssel a környező és a Skandináv országok fő csemegekukorica szállítója.

A kurzort a nevek fölé helyezve részletes információt olvashat adott termékről