Kínai kel export
Termék Szezon Fajtainfo Csomagolás Méret

Kínai kel

03.20. - 05.31.
10.15. - 02.15.

Manoko

Kínai kel - manoko
Manoko
Középkorai érésű, élénkzöld színű, felmagzásra nem hajlamos hibrid. Hosszúkás borítóleveleit csomagolás előtt el kell távolítani, így gondos előkészítést igényel.

Sumiko

Kínai kel - sumiko
Sumiko
A legkorábbi fajtánk, tömör, világoszöld színnel. A leginkább bevezetett exportfajta, de megfelelő tisztítás nélkül gondot jelenthetnek túl hosszú borítólevelei.

One kilo

Kínai kel - one kilo
One kilo
A legszebb hajtatási fajta. Alacsony, igazi "hordó alakú" formával, sötétzöld színnel. Bár ez a fajta kínai kel felelne meg leginkább a nyugat-európai export követelményeknek, hidegérzékenysége miatt kevésbé elterjedt.

Yuki

Kínai kel - yuki
Yuki
Jól tárolható nyári, őszi termelésre, téli tárolásra. Világoszöld színét a tárolás folyamán is megőrzi. Jelenleg nincs téli tárolásra alkalmasabb fajta a kínálatban.

8 kg Karton
EPS/IFCO
Faláda 9/15 kg
750 g
1000 g
1250 g

Magyarország legrégebb óta exportált saláta-félesége, amely hosszú évek volumen csökkenése után stabilizálta helyzetét és fogyasztóközönségét az európai piacokon. A spanyol szállításokat követően, de az északi országokat megelőzve az április-május stabil lehetőséget teremt az új termésnek, míg a december-február a tárolt kínai kel exportidőszaka. A Garten Kft szigorúan következetes tisztítási technológiájával elérte azt, hogy áruja a legigényesebb láncok polcain is megtalálható.

A kurzort a nevek fölé helyezve részletes információt olvashat adott termékről