Piros paprika export Piros paprika export
Termék Szezon Fajtainfo Csomagolás Méret

Kapia -
piros paprika

07.01. - 10.31.

T 112

Piros paprika - T112
T 112
Folytonnövő fajta, alkalmas fóliás és szabadföldi termesztésre egyaránt. Zöldből pirosra érik, bogyója 12-15 cm hosszú, vállátmérője 4-6 cm, húsvastagsága 5 mm, átlagos tömege 100-120 gramm. Kiváló stressztűrő képességének köszönhetően könnyen termelhető. Méretéből adódóan alkalmas lose és tálcás kiszerelésre is. Jelenleg a legelterjedtebb fajta a termesztésben.

Kapirex

Piros paprika - Kapirex
Kapirex
Korai, kiváló minőséget adó, bőtermő kapia típusú paprika, ezért igen kedvelt a növényházi termesztésben. A középerős növekedésű növények jól kötnek és a korai terméshányad is magas. Vállas, vastaghúsú bogyói súlyosak, sötétpirosba érnek. Kiválóan tálcázható friss piacra, de a feldolgozóiparnak is jó választás.

lose 10 kg
lose 5 kg
lose 2 kg
10x500 g
necc/flowpack
40-60 mm
50-70 mm
60-80 mm

A kápia típusú paprika balkáni eredetű. Termése megnyúlt kúp alakú, általában kétoldalt lapított, vastaghúsú. A paradicsompaprikához hasonlóan sötétzöldből pirosra érik. Vastag húsa miatt sütésre, grillezésre alkalmas, de fogyasztható nyersen és savanyúságnak feldolgozva is. Cégünk számos európai országba exportálja június és november között.

A kurzort a nevek fölé helyezve részletes információt olvashat adott termékről